fbpx

Ik krijg heel vaak de vraag wat ik precies doe als coach. Hoe doorbreek je dan blokkades? Ik snap de vraag heel goed. Net als een automonteur die mij precies gaat uitleggen hoe hij een onderdeel moet vervangen anders zullen de problemen met de auto groter worden. De automonteur kan zijn best doen om het uit te leggen. maar ik zal het toch niet begrijpen. Vertrouwen zal ik moeten hebben.

Met coachen is het net iets anders als je er open voor staat. Dit kan iedereen leren, want de capaciteit om jouw eigen mind te begrijpen heeft iedereen. Jezelf coachen kan je leren. Snel en makkelijk.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode die ik zelf ruim 5 jaar geleden heb geleerd. Nog steeds pas ik NLP toe en nog veel meer in mijn persoonlijke coaching.

Ik ben redelijk fan, omdat dit toch mijn basis is geweest. Daarna heb ik nog veel meer trainingen en opleidingen gevolgd.

Zoals je weet maak ik voor niemand reclame.. Maar voor Marco Honkoop maak ik een uitzondering, want hij bied nu NLP introctie training gratis aan. Klik hier voor meer informatie.

Ik vind het gewoon heel tof dat Marco een GRATIS NLP introductie training heeft gemaakt.  Je ontvangt maar liefst 3 video’s met waardevolle informatie. Na deze video’s zal je niet begrijpen waarom hij het gratis aanbied.

Meld je meteen aan via deze link.

Marco Honkoop is een ervaren NLP coach en trainer die al jarenlang mensen helpt om hun mentale belemmeringen te overwinnen en controle krijgen over hun emoties en gedachten zodat ze meer ontspanning, geluk en succes krijgen in hun leven en daardoor meer vrijheid ervaren.

Uiteraard heeft hij een complete training met een inhoud die ik super vind!

 • Introductie ( GRATIS )
 • Hoe werkt ons brein
 • Het trainen van de zintuigen
 • 1: Emoties beheersen Strategie
 • 2: Het verleden loslaten Strategie
 • 3: Vertrouwen in de toekomst Strategie
 • 4: Stoppen met piekeren Strategie
 • 5: Goede beslissingen nemen Strategie
 • 6: Dromen realiseren Strategie
 • 7: Ontspannen Strategie
 • Plan van aanpak

Zoek je nog een kwalitatief goede training waarin je bovenstaande leert toe te passen?

Dan zou ik je in ieder geval adviseren je aan te melden voor de gratis NLP introductie training. Kijk of het bij jou past. Voel of het iets voor jou is.

Je hebt echt niks te verliezen.

Klik hier om je GRATIS aan te melden.

Jezelf coachen kan je leren. Snel en makkelijk. Jezelf blijven ontwikkelen is de beste keus die je voor jezelf kan maken.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want het is gratis.

Lieve groet,

Fatima

Vragen over persoonlijke coaching klik hier of bel mij op 0614528612.

Lees ook de blog met de ervaring van Mariska.