fbpx

Voor wie is coaching geschikt?

Heb je interesse in coaching maar vraag je je nog af of dat wel bij jou past? Coaching is voor veel mensen aan te raden. Ben jij een vrouw die zich nog te vaak ongelukkig voelt? Voel jij je eenzaam, ontevreden of schaam je je soms voor jezelf? Ben jij bijvoorbeeld vaak gespannen, voel je je overwerkt of ben je onzeker? Haal jij geen voldoening meer uit je werk? Of begin jij steeds meer kwaaltjes te krijgen? Dit zijn allerlei problemen waarmee ik je als coach kan helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je stap voor stap beter zal voelen.

coaching

DE EASY COACHING METHODE

De Easy Coaching Methode heb ik zelf ontwikkeld. Ik beloof je dat je je:

  • Zelfverzekerd zal voelen
  • Vertrouwen zal vergroten
  • Groter gaat dromen
  • Jouw vrouwelijkheid zal omarmen
  • (Faal)angst en stress de baas gaat worden
  • De Zelfliefde formule gaat ontdekken
coaching

Waarom kiezen voor coaching

Een coach of mentor maakt alles in je hoofd een stuk makkelijker en duidelijker. Als coach help ik je om je mentale obstakels te ontdekken. We gaan samen na waar je dagelijks tegenaan loopt en ik stel de juiste vragen om hier oplossingen voor te vinden. Veel van onze problemen zijn namelijk afhankelijk van onze gedachten. Onze manier van denken beïnvloed ons doen en laten, en ook ons dagelijkse gevoel. Door coaching kan je jouw gedachten stap voor stap veranderen waardoor je positiever in het leven zal staan. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke drijfveren en we werken ook aan jouw zelfliefde.

Elke coaching is weer anders. Mijn sessies pas ik aan aan jouw persoonlijkheid, jouw problemen en jouw doelen. Met de hulp van een coach maak je het jezelf makkelijker om het beste te halen uit het leven. Steeds meer mensen werken samen met een coach. Wist je bijvoorbeeld dat Oprah maar liefst 3 coaches heeft?

De coaching van Fatima is verhelderend. Hierdoor heb ik ineens zoveel rust! Ik kan ook steeds beter met mijn angsten omgaan. Door de heldere uitleg en begeleiding was het makkelijker dan ik dacht. Het is fijn om te weten dat ik altijd welkom ben als ik hulp nodig heb. Vriendelijke groet, Anne.

Anne

Wil jij meer weten? Vul het onderstaande formulier in om te beginnen.

Een moment geduld aub.

Als er nog vragen zijn dan kan je mij bereiken via email Info@fatimagargouri.nl