fbpx

Eerste hulp bij emotie eten

“Ik wil nu gewoon even deze zak chips leeg eten, omdat ik me gedeprimeerd voel, morgen ga ik weer gezond eten.”

Demp jij ‘lastige’ gevoelens met troosteten en ga je daarna lijnen? Of kamp jij ook met een jojo-effect tijdens het dieeten en kom je daar niet van af? Eet je een pak koek weg omdat je trek hebt en dit je blij maakt?

Grote kans dat je een emotie eter bent. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Ik help je graag met dit te onderzoeken en je emotie eten de baas te worden!

Maar wie ben ik en hoe kan ik jou helpen?!

Als je mij vraagt om een hele lastige rekensom uit te rekenen, zal ik daar geen antwoord op hebben. Vraag mij niet voor je te dansen of te zingen. Maar wat ik wel verdomd goed weet is hoe jij af kan komen van eet patronen die jou niet dienen of zelfs schade aanbrengen. Ja écht. Ik weet waar je doorheen gaat en snap als geen ander dat de motivatie om het probleem op te lossen erg ver ligt.

Ik ben Fatima Gargouri en ik ben de auteur ben het boek “Naar binnen”. Afgelopen jaren hebben de thema’s emotie eten, faalangst en jeugdtrauma’s mij enorm bezig gehouden. Ik weet als geen ander hoe lekker het is om een hele zak chips naar binnen te werken en vervolgens keihard te balen waarom ik wéér niet heb gehouden aan mijn plan om gezonder te eten.

Mijn missie is om mensen te helpen naar zelfredzaamheid als het gaat om de emotie eten, faalangst en HSP.  I got you!

Op dieet? Doe normaal! Ik help je emotie eten sterk te verminderen en vreetbuien te stoppen.  

}

Woensdag 1 september 2021

De cursus duurt 4 weken

Prijs cursus €99,- (EARLY BIRD!)

*geldig tot 1 juni. Hierna kost de cursus €149.-

De cursus vindt op Instagram plaatst

Wat ga je leren tijdens de

cursus “Eerste hulp bij emotie eten

;

Minder vullen, meer voelen

;

Minder afleiding, meer focus

;

Minder bezig zijn met eten

;

Sneller voldaan tijdens eten

;

Nooit meer hoeven dieten

Zij hebben de cursus al mogen ervaren

De live masterclasses zijn geweldig. Duidelijk, helder en heel praktisch. Emotie eten is voor mij een thema waar veel schaamte zit. Fatima heeft tijdens de eerste Masterclass ervoor gezorgd  dat de schaamte veel minder is geworden. Het resultaat? Ik eet nu al veel minder dan normaal en dat is toch geweldig. Ik had dit veel eerder moeten doen. Beter laat dan nooit he. XX
Middels de methode van Fatima ben ik al 50% van mijn doel afgevallen. Ben gewoon niet meer zoveel bezig met eten. Gewoon top. Martijn
Heb nog wel ups en down gehad, maar het emotie eten is niet meer veel aanwezig. Heb misschien nog 1 of 2 keer emotie gegeten in de afgelopen 1,5 maand. Daarheenik wel echt heel blij mee en daar voel ik mij ook heel goed bij. Wil ook graag een uitgebreid review voor je schrijven, want dat verdient je cursus 100%. Nadia.
Fatima heeft mij geholpen om dichter bij mijn gevoel te komen. De reden dat ik zoveel vreetbuien had is mij nu zo duidelijk. Ben zelf al jaren bezig met dit thema endaar was ik zelf niet achter gekomen. Zelfs niet tijdens mijn NLP training. Ik weet nu precies waar ik aan kan werken en dat geeft veel rust. Het gekke is dat ik sinds geen vreetbui meer hebt gehad. Zo bijzonder! Marieke
Hoeveel tijd, geld en energie heeft het emotie-eten jou inmiddels wel niet gekost?
Heb jij er daarom niet alles voor over om hier controle over te krijgen?

Na de cursus loop je weg met praktische tools. Je zult leren:

Z

Het ontstaan van je relatie met eten

De belangrijkste vragen die wij ons zelf tijdens de cursus gaan stellen : Waarom doen we aan emotie eten? Wat speelt zich af in je brein? Wat zijn de fysieke reacties?
Z

Een concrete stappenplan

Na de cursus loop je weg met een bord vol praktische tools en handvaten. De informatie zullen we samen omzetten tot een geweldige actiegerichte stappenplan.
Z

We doorbreken je patroon met de Easy-Methode

We gaan samen je patroon blootleggen. Middels de easy-methode creëren we nieuwe patronen die WEL bij jou passen en je doelen ondersteunen!

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 883 mensen

geholpen middels deze training. Ik help je rust vinden rondom eten.