HOE KAN IK JOU HELPEN?

MET MIJN VOLLEDIGE HART BEN IK ER VOOR JOU.

Neem jij te veel hooi op je vork. Voel jij de druk om te presteren? Ben jij ambitieus, maar heb jij daardoor last van te veel stress en (faal)angst? Ben jij het gevoel van voldoening kwijtgeraakt? Of krijg jij hier een onrustig en overweldigend gevoel van?

Wil jij ook meer helderheid, balans, ontspanning? Vertrouwen in eigen kracht? Stress en angst de baas zijn? Of wil je bijvoorbeeld stoppen met Emotie eten?

Met de Happy Coaching Methode leer ik jou hoe je dit zelf kan doen. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals meer ontspanning. Zo kun je weer echt genieten van jouw leven.

gepersonaliseerde coaching

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Persoonlijke coaching bij emotie eten

Emotie (niet)eten is een logisch gevolg van een innerlijk conflict of een negatieve overtuiging. Herken je dat je teveel eet omdat je je boos, verdrietig of moe voelt? Om jezelf daarna volledig af te kraken? Deze vicieuze cirkel zorgt dat jij je steeds ellendiger voelt. Maar wat is de echte reden dat jij dit doet? Alles hierboven zorgt er niet voor dat je de bron van het probleem aanpakt. Ik help je met persoonlijke coaching.

Voor mij is het onwijs simpel om anderen hiervan te verlossen. Ik ben namelijk getraind om de bron te achterhalen en om ervoor te zorgen dat het niet meer domineert.

Persoonlijke coaching

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

FAALANGST?

Zo kom je ervan af.

ZELFLIEFDE?

Kom in je kracht!

RELAX?

In 5 minuten zen!

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.