Sinds ik mijn hart volg, heb ik een heel ander leven. Een leven waarin ik de regie heb. Een leven dat ik zelf heb gecreëerd.

Leven vanuit verlangen doe ik door echt te doen wat ik wil, wanneer ik dit wil, hoe ik dit wil en met wie ik dit wil. Dat kan ik doen als levenscoach: jou helpen om ook vanuit je verlangen te gaan leven.

Het idee om een boek te schrijven was iets wat ik meteen doodeng vond. Wat als het niet lukt?

Wat als ik faal? Wat als andere

mensen mijn verhaal lezen?

De laatste vraag bracht zoveel angst met zich mee dat ik er wakker van lag. Maar waarom is het zo eng als mensen mijn verhaal zullen lezen? Hebben we dat niet allemaal met iets wat zo persoonlijk is? Dan voelen we ons alsof we naakt op een podium staan. Vol spanning wachten we tot het publiek het stuk goed genoeg vindt. Ondanks de kritieken uit mijn omgeving ging ik door. Mijn werk had ik opgezegd voor dit boek. Ik wilde voortaan doen waar ik blij van wordt. En dat is coachen en schrijven.

Tijdens deze training ga ik jou helpen om ook deze stappen te zetten zodat jij ook vanuit jouw verlangen kan gaan leven.

Ons brein gelooft wat we denken. Met mijn methode gaan we ontdekken

hoe je dit direct kan beinvloeden. 

Waarom doe jij nu niet

wat je verlangt?

Matchen jouw verlangens met jouw gedachten? Je gedachten bepalen namelijk wat je voelt.

En hoe zit het met de patronen die ervoor zorgen dat je niet doet wat je wil. Niet doet wat je met jezelf afspreekt.  Niet doet wat je diep van binnen zou willen doen. 

Het zijn onze gedachtes, gewoontes en vaste patronen die ons ervan weerhouden helemaal onszelf te zijn.

Tijdens de training ga je leren je oude patronen te doorbreken. Je gaat ook ontdekken welke kracht er schuilt in “nee” zeggen en hoe je jouw zelfvertrouwen kan trainen. Wat er zal gebeuren als je geen tijd steekt in het naleven van jouw verlangen.

Waarom je met verlangen meer kan bereiken? Het geeft je energie. 

Denk nu niet dat leven vanuit je verlangen met een quick fix te doen is. Je hebt doorzettingsvermogen nodig: ik kreeg kritiek, werd ziek, raakte weer geblesseerd, wilde 1000 keer stoppen, maar mijn verlangen was zo groot dat ik niet ben opgehouden. Doordat ik steeds actie had ondernomen nam mijn brein mijn verlangen serieus. Waardoor ik niet anders kon dan bijvoorbeeld mijn boek af te maken en zelf uit te geven.

 

Hoe onderneem je actie om vanuit je verlangen te leven? 

Wees eerlijk over waar je nu staat. Je gaat leren om vanuit eerlijkheid en puurheid stappen te zetten. Dit ga jij met beleid doen. Ik leer jou de stappen.

Wat Je NU kunt doen om vanuit je verlangen te kunnen gaan leven  

Zet elke week een kleine stap, na 1 jaar heb je al 52 stappen gezet

Als je het niet weet stel jezelf de vraag: ‘wat is mijn eerst volgende stap?’

Vraag hulp van een coach/ volg een training of kom naar mijn training Leef Je Verlangen

JE GAAT NAAR HUIS MET DE VOLGENDE KENNIS:

Je hebt geleerd over patronen conditionering. Dit kan jij met mijn methode zelf doorbreken.

Je weet hoe je regie hebt over jouw toekomst door je verlangen te volgen

Je ziet het leven als iets dat je kan vormen tot het leven dat je verlangt

Je laat je door niets meer tegenhouden

Over Fatima

schrijfster en levenscoach

Ik schrijf en coach anderen over persoonlijke ontwikkeling, mindset, verbinding en geluk. Sinds 2008 ben ik druk bezig geweest om een leven te creëren waar ik naar verlangde. Het heeft mij veel meer gebracht dat ik ooit had durven dromen. Mijn leven is vervolgens veel veranderd en ben gelukkiger dan ooit tevoren. Hierdoor heb ik een intens verlangen om jou ook te helpen om de regie over jouw leven te herpakken. Inmiddels meer dan 200 mannen en vrouwen geholpen om zelf patronen te herkenen en te doorbreken. Dit geeft geluk, vrijheid, zelfvertrouwen en regie over het leven. Dat is persoonlijk meesterschap.