fbpx

Levenscoach Fatima Gargouri

Fatima Gargouri ( 36 ) is auteur van het boek ‘Naar binnen’ waarin ze haar verhaal verteld over haar spierziekte ( HNPP / erfelijke drukneuropathie ) en het overwinnen van chronisch RSI en jeugdtrauma’s. Ze deelt haar reis naar een gezonde mindset voor heling en zelfliefde. Door haar Marokkaanse roots snapt culturele verschillen en uitdagingen die het met zich meebrengt in de westerse wereld.

Sinds 2008 doet Fatima onderzoek naar hoe ons mind werkt. Waarom doen wij sommige dingen wel of niet? Fatima heeft tientallen boeken en onderzoeken bestudeerd. Tijdens haar opleidingen heeft zij tientallen trainingen en seminars gevolgd.

Sinds 2016 gaat Fatima graag het podium op om anderen te motiveren, inspireren en vooral in beweging te krijgen. Regie te nemen over de mind door een mindset te bouwen die het beste bij jou past.

Als Levenscoach en Trainer brengt ze klanten naar een bewuster leven met als doel zelfredzaamheid. Ze ontvangt je van harte in haar praktijk aan het Vondelpark in Amsterdam.

Haar missie is dan ook om jou hiermee te helpen. Ik denk namelijk dat iedereen dit kan leren. Als levenscoach helpt ze jou graag stappen te zetten naar een positief leven met meer zelfvertrouwen.

levenscoach
levenscoach

Hoe kan ik jou helpen ?

Wil jij graag weten hoe ik jou kan helpen?
Heb jij bijvoorbeeld een specifieke vraag?
Of wil jij alleen het emotie eten voorgoed oplossen?

Laten we dan een gratis Skype sessie inplannen om elkaar eerst te leren kennen. Ga daarvoor naar contact of stuur me een email naar info@fatimagargouri.nl.

Tot snel.

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.