Levenscoach Fatima Gargouri

Ik ben schrijfster en levenscoach. Ik schrijf en coach anderen over persoonlijke ontwikkeling, leven vanuit verlangen, mindset, verbinding en geluk. Sinds 2008 ben ik druk bezig geweest om vanuit verlangen te gaan leven. Het heeft mij veel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen. Mijn leven is vervolgens veel veranderd en ben gelukkiger dan ooit tevoren. Hierdoor heb ik een intens verlangen om jou ook te helpen om de regie over jouw leven te herpakken. Om meer vanuit je verlangen te leven en te ontdekken wat je daadwerkelijk gelukkig maakt.

Door mijn innerlijke stem te volgen heb ik sinds 2008 een heel ander leven. Een leven waarin ik de regie heb. Een leven dat ik zelf heb gecreëerd. Ik heb veel geleerd over dit proces. Eerst door middel van Youtube video’s van bijvoorbeeld Tony Robbins, Oprah, Robin Sharma en Eric Thomas. Daarna door trainingen en seminars bij te wonen.

Mijn innerlijke verlangen gaf toen aan dat het tijd werd om verder te gaan in het leven en te doen waar ik echt gelukkig van wordt. Ik was toe aan de volgende fase en voor mij was dat andere mensen helpen om ook vanuit hun diepste verlangen te gaan leven. Door echt te doen wat ik wil, wanneer ik dit wil, hoe ik dit wil en met wie ik dit wil. Dat kan ik doen als levenscoach.

Mijn missie is dan ook om jou hiermee te helpen. Ik denk namelijk dat iedereen dit kan leren. Als levenscoach help ik jou graag stappen te zetten naar een gelukkiger leven.

levenscoach
levenscoach

Hoe kan ik jou helpen ?

Wil jij graag weten hoe ik jou kan helpen?
Heb jij bijvoorbeeld een specifieke vraag?
Of wil jij alleen het emotie eten voorgoed oplossen?

Laten we dan een gratis Skype sessie inplannen om elkaar eerst te leren kennen. Ga daarvoor naar contact of stuur me een email naar info@fatimagargouri.nl.

Tot snel.

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.