fbpx

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Stop emotie eten!

Ben je helemaal klaar met emotie eten? Wil je daarom snel en zonder veel moeite de baas zijn over jouw emotionele eetpatroon? De vreetbuien helemaal onder controle hebben? Wil je eindelijk jouw ideale gewicht bereiken én behouden? Nu echt stoppen met snoepen, snaaien, diëten en jojoën? En ook geen schuldgevoel meer hebben wanneer je te veel eet? Dan ga ik je helpen. Stop emotie eten onder mijn begeleiding.

Stap uit de vicieuze cirkel

Eet jij teveel of ongezond eet wanneer je boos, verdrietig of moe bent? En ben daarna teleurgesteld in jezelf, of zelf boos op jezelf? Emotie eten is een vicieuze cirkel waardoor jij je steeds ellendiger zal voelen en waar je moeilijk uit kan komen.

De vicieuze cirkel waarin jij zit pakt helaas niet de bron van het probleem aan. Heb jij nagedacht wat de echte reden is dat jij dit doet? Er is gelukkig een manier om hieruit te komen. Ik kan jou hierbij helpen.

Herken jij jezelf in één of meer van de bovenstaande punten? Doe dan snel mee met Stop emotie eten! en je zal versteld staan van jezelf.

stop emotie eten
stop emotie eten

Voor wie is het programma Stop emotie eten?

Voor iedereen die het volgende herkent:
1. Je hebt steeds de drang om iets specifieks te eten en je hebt hier ook geen controle over.
2. Je bent het emotie eten helemaal zat en je bent daarom bereid om 100% inzet te leveren?
3. Je staat ook open voor een nieuwe aanpak?
4. Je wilt weer op gewicht komen door de regie over jouw eetpatroon weer in eigen handen te hebben.

Dit kan je verwachten van Stop Emotie eten!

In drie weken lossen we de bron van jouw emotie eten op. Dit houdt het Stop Emotie Eten! programma in:

1. Ik leer jou ten eerste wat emotie eten daadwerkelijk is
2. Je leert daarna mijn geheim om te stoppen met emotie-eten
3. We hebben drie persoonlijke sessies
4. We hebben gedurende drie weken persoonlijk contact

Tot nu toe heb ik 100% positief resultaat. Ik geloof in het werk dat ik lever. 

Wie niet waagt, wie niet wint! Ik mocht meedoen met de testgroep Stop emotie eten!. Ik snap nu dat iedereen, net als ik, een shift kan maken met het emotie-eten. Het is niet te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt. Inmiddels ben ik vier weken verder en er is zoveel veranderd in mijn eetpatroon. Van geleefd worden naar zelf beslissingen nemen. En het beste van alles, ik zal nooit meer diëten! De verandering zit zo diep dat ik niet meer terug kan gaan naar emotie-eten. Het kost me geen moeite meer om eten te laten staan. Het afvallen gaat ook moeiteloos en ik kan het daarom iedereen aanraden. Liefs, Anita.

Jij krijgt garantie op Stop Emotie Eten!

Hoeveel tijd, geld en energie heeft het emotie-eten jou inmiddels wel niet gekost? Heb jij er daarom niet alles voor over om hier controle over te krijgen?

Stuur een e-mail voor een persoonlijk intakegesprek. Dan ontvang je inhoudelijk informatie over het traject.

Meld je snel aan door onderstaand formulier in de vullen! of bel  06-14528612.

stop emotie eten

Afvallen doe je niet door te diëten, maar door je relatie met eten te veranderen. Na de eerste sessie met Fatima merkte ik al meteen een positieve verandering met het eten. Het kost mij inmiddels bijna geen moeite meer om lekkere dingen te laten liggen. Ik kijk daarom nu al uit naar de derde sessie. Groet, Marieke.

Fatima helpt mij enorm goed met het krijgen van controle over het emotie eten. Sindsdien is het daardoor een heel stuk minder geworden. Ik gun dit aan iedereen die ook hiermee worstelt. Zodat ze hun eigen fit journey gemakkelijker kunnen maken en daarmee blijvend betere resultaten kunnen behalen!
Ik kan Fatima met volle overtuiging aanraden! A.

Wil jij meer weten over Stop Emotie Eten? Vul dan het onderstaande formulier voor meer informatie.

Een moment geduld aub.

Als je nog vragen hebt dan kan je mij bereiken via e-mail info@fatimagargouri.nl