fbpx

Waarom coaching?

Het werken met een persoonlijke coach is een krachtige ervaring. Waarom coaching voor jou kan werken? Het één-op-één karakter van coaching zorgt vaak voor opmerkelijke veranderingen in korte tijd. Ik begeleid en ondersteun je persoonlijk zodat je een leven vol geluk kan creëren.

Door middel van verschillende coaching technieken kan ik iedereen helpen om een flinke stap verder te komen, om mooie en belangrijke inzichten te krijgen. We gaan op zoek naar blokkades en zullen deze samen oplossen. Daarom is dit de manier om meer ruimte te creëren zodat je kan doen wat je heel graag wil.

__________

waarom coaching

Waarom coaching kiezen?

Een coach of mentor maakt alles in je hoofd een stuk makkelijker en duidelijker. Als coach help ik je om je mentale obstakels te ontdekken. We gaan samen na waar je dagelijks tegenaan loopt en ik stel de juiste vragen om hier oplossingen voor de vinden. Veel van onze problemen zijn namelijk afhankelijk van onze gedachten. Onze manier van denken beïnvloedt ons doen en laten en ons dagelijkse gevoel. Door coaching kan je je gedachten stap voor stap veranderen zodat je positiever in het leven staat. We gaan op zoek naar je persoonlijke drijfveren en werken ook aan jouw zelfliefde.

Elke coaching is weer anders. Mijn sessies pas ik aan aan jouw persoonlijkheid, jouw problemen en jouw doelen. Met de hulp van een coach maak je het jezelf makkelijker om het beste te halen uit het leven. Steeds meer mensen werken samen met een coach. Wist je bijvoorbeeld dat Oprah maar liefst 3 coaches heeft?

Waarom coaching en wat verlang jij van je coach?

Een coach kan verschillende rollen aannemen, afhankelijk van jouw behoeften. Dit zijn enkele typische rollen die ik graag vervul:

  1. Soms is een coach er gewoon als klankbord om je te helpen gefocust blijven op waar het om draait in jouw leven. Veel topmanagers hebben een coach die hen helpt om gefocust te blijven op hun doelstellingen en de doelstellingen van hun organisatie.
  2. Een coach gaat op zoek naar de kern. Door vragen te gebruiken in plaats van gewoon informatie te geven, leidt een coach jouw namelijk naar de antwoorden die je écht nodig hebt.
  3. Soms heb je gewoon iemand nodig met een andere kijk op de situatie. Hierdoor krijg je een ander perspectief.
  4. Ben je er niet zeker van wat jouw levensdoel is? Dit is een lange zoektocht als je dit alleen probeert uit te zoeken. Een coach heeft dit over het algemeen vaker gedaan en kan jou hierin effectief helpen.
  5. Heb je doelen die je maar niet bereikt? Misschien denk, droom en plan je al jaren, maar kom je niet of niet hard genoeg vooruit. Een coach kan je helpen om jouw dromen werkelijkheid te maken.
  6. Prioriteiten bepalen. Waarop moet je focussen in je leven? Een coach helpt je de juiste richting te vinden.

De basisfunctie van een coach is om je te helpen de volgende stap in het leven te zetten en om je te helpen om het beste gebruik van je tijd en energie te maken. Wanneer je je tijd en energie effectief en efficiënt gebruikt, kan je plots geweldige dingen bereiken.

waarom coaching
Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.
Heb je interesse in coaching van mij? Klik dan hier om een afspraak te maken voor een gratis intake gesprek, of neem contact met me op via 06-14528612 voor meer informatie.