fbpx

Net als autorijden en fietsen zal je na een aantal uur oefenen het deels op de automatische piloot doen. Na een aantal jaar daadwerkelijk autorijden of fietsen doe je het vrijwel 90% op de automatische piloot. Je moet natuurlijk nog wel op de weg en je omgeving letten voor de veiligheid. Wat doe jij op de automatische piloot?

In het begin zijn autorijlessen zwaar en ingewikkeld. Dit komt doordat je iets nieuws leert en je jezelf aan het programmeren bent.

En voor een deel van onze generatie was de overgang van schakelen naar automatisch rijden ook even wennen. Dit laat ons zien dat wij de instellingen van onze automatische piloot zelf kunnen veranderen.

Als je te veel last hebt van prikkels dan wil ik je uitnodigen om naar de instellingen van jouw automatische piloot te kijken.

Van welke prikkel heb je als HSP’er het meeste last? Klik hier voor gratis tips voor meer energie.

Drukke ruimte of plek?

Negatief Vibe, gesprek of nieuws?

Wat is dan het verhaal dat jij in jouw hoofd afspeelt?

Wat doe jij op de automatische piloot en hoe kom je hier achter?

Als ik jou vraag om een 17 jarige rijles te geven dan zal je ook even na moeten denken hoe je dat dan overbrengt. Je kan autorijden, maar dat maakt jou nog geen instructeur. We hebben dan ineens een blinde vlek…

Om iemand anders te leren rijden zal je, middels een training/opleiding, moeten leren hoe je dat aan een ander kan leren.

Dus als jij op zoek gaat naar jouw verhaal betreft de prikkels houd dan rekening met het feit dat het even zoeken is. Want het is je blinde vlek. Geef jezelf tijd om er achter te komen welk verhaal jij jezelf steeds verteld.

Wil jij leren hoe je dit sneller kan doen? En vooral zelf?

Dan is NLP een goede methode hiervoor.  Klik hier voor een GRATIS introductietraining NLP. Je ontvangt dan 3 video’s met enorm veel waarde.

Wat doe jij op de automatische piloot waarbij je de instellingen graag zou willen veranderen?

Lieve groet,
Fatima

Klik hier als je GRATIS kennis wilt maken met NLP. Een methode die veel in coaching wordt gebruikt makkelijk gemaakt voor iedereen.

Lees ook de blog waarin ik uitleg waarom NLP super is. Dat is omdat je jezelf kan coachen!